Kérések

Mindenkit arra kérek, hogy vegye magára nézve kötelező érvényűnek a következő kéréseket: 

  • A kutyákról egy adatlapon rögzítem pl.: a gazdi nevét, telefonszámát, e-mail címét, a kutya nevét, fajtáját, korát, a veszettség ellenei oltás dátumát, a chip számát és kozmetikázási adatokat. Ahhoz, hogy ezt együtt ki tudjuk tölteni, kérem, hogy az Oltási könyvet hozzák magukkal.
  • Csak a kötelező védőoltásokkal ellátott, élősködőktől mentes állatot fogadom a kozmetikában. Ezzel az a célom, hogy a kozmetikázás alatt a szalonban tartózkodó emberek, ill. az utána érkezők (emberek, kutyák) egészsége megőrződjön. Ehhez is szükséges az Oltási könyv bemutatása.
  • Beteg állatot nem áll módomban fogadni. Amennyibe állatorvosi kérésre van szükség a kozmetikára, akkor egy igazolást hozzanak, hogy a betegség nem fertőző a többi kutyára, ill. emberekre.
  • A kutya egészségi állapotának helyzetéről kérek tájékoztatást, ha az eltér a normáltól, pl. allergia, műtétek, friss sérülés stb. Ezek ismerete nélkül kellemetlenséget is tudunk okozni a kutyának.
  • Harapós kutya esetén megfelelő előkészületeket kell tenni. Vannak kutyák, akik csak bizonyos munkafázist nem viselnek jól, vannak, akik semmit sem. Nyugtató készítményeket nem adok be. Előfordul, hogy a kutyát be is kell altatni, mely esetben az állatorvossal kell először időpontot egyeztetni és utána velem. Tapasztaltam már, hogy a gazdi vásárolt a kutyának nyugtató terméket, de nem ért semmit. Szeretném, ha ez nem a kozmetikázás alatt derülne ki. A kozmetikában sem a gazdát, sem a kutyakozmetikust nem haraphatja meg a kutya, ezért ezt nagyon vegyék komolyan és időpont kéréskor beszéljünk róla.
  • A kutya mellé olyan gazdát várok (max. két főt), aki tekintély a kutya számára, akire a kutya hallgat, ill. vannak esetek, amikor a kevésbé gyakorlott kutyák, ill. nyugtalankodók megtartásában, megfogásában segítségre van szükségem.
  • Fontos, hogy biztosítsuk a nyugodt környezetet, hogy a kutya figyelmét ne vonja el semmi, ill. balesetvédelmi okokból 12 év alatti gyermek felnőtt felügyelete mellett sem tartózkodhat sem a kozmetikában sem az udvaron.
  • A kozmetika nincs arra felszerelve, hogy a kutyát a kozmetikázáson túli időben el tudja helyezni. A kozmetika típusától függ, hogy a művelet csak pár perc lesz-e (pl. karomvágás) vagy több mint egy óra (pl. hosszú szőrű kutya nyírása, fésülése, fürdetése, szárítása). Kérem, időpontkéréskor ezt legyenek kedvesek figyelembe venni.
  • A szolgáltatás igénybevételével a gazdi elfogadja, hogy a kutyusáról fotó készülhet a kutyakozmetika Facebook oldalán és honlapján való közzététel céljából.
  • Amennyiben valamilyen változás miatt a megbeszélt időpontra nem tudnak jönni, kérem, jelezzék telefonon.

Köszönöm az együttműködéseket!