Kérések

Óvintézkedések:

A járványügyi helyzetre való tekintettel fokozottan kell a fertőtlenítésre és a megelőző óvintézkedésekre ügyelni!

Ha a gazdi beteg, köhög, tüsszög, lázas - legyen bármilyen okból a betegsége (influenza, bakteriális fertőzés, egyéb) semmi módon ne hozza be kedvencét, hanem maradjanak otthon!

A házhoz megyek szolgáltatás átmenetileg szünetel!

A kutya átadása a kapuban történik, ahol eközben az emberek maszkot viseljenek! Amint vége a szolgáltatásnak, telefonon fogunk jelezni.

1 fő csak nagyon indokolt esetben maradhat a kutyával előzetes egyeztetés után! Az üzlethelyiségbe ki- és belépéskor fertőtlenítős szerrel kezet kell mosni, az itt tartózkodás ideje alatt maszkot kell viselni!

A gazdi hozzon a maga számára maszkot, kutyája számára indokolt esetben szájkosarat!

A kozmetikába érkező kutyák és gazdáik egészségi állapotának védelme érdekében azokkal az állatokkal, akik kötelező oltással nem rendelkeznek, ill. egészségügyi problémával küzdenek, kozmetika előtt forduljanak állatorvoshoz!

A harapós, agresszív kutyákat is vállalom, miután az állatorvos bealtatta őket.

Semmilyen bódító vagy nyugtató szert nem adok be a kutyáknak.

Az oltási könyv bármikor kérhető.

A kutya egészségi állapotáról tájékoztassanak, pl. allergia, műtétek, friss sérülés, stb.!

Egyéb:

Amennyiben a szőr bontása túl nagy fájdalommal jár a kutyának, csak nyírható.

A kozmetika korlátozott módon van felszerelve arra, hogy a kutyát a kozmetikázáson túli időben el tudja helyezni. Kérek mindenkit, hogy a kutyáért a megbeszélt időben jöjjenek!

A legtöbb kozmetikai kezelés 15 perces intervallumokra bontva fizetendő. Így igazságosabb: a nagyobb munkáért többet kell fizetni. A szolgáltatás díját egy összegben kérjük, pénzt nem áll módomban váltani.

A kutyatulajdonos hozzájárul ahhoz, hogy a kutyáról adatlapot vegyek fel, mely tartalmazza a gazdi keresztnevét, telefonszámát, a kutya nevét, fajtáját, korát, kozmetikázási adatokat, melyeket a kozmetika saját (kapcsolattartási és statisztikai) célból használ fel és titkosan kezel 5 évig.

A gazdi elfogadja, hogy a kutyusáról fotó készülhet a kutyakozmetika Facebook oldalán és honlapján való közzététel céljából.

Amennyiben a megbeszélt időpontra nem tudják a kutyát behozni, kérem, időben jelezzék telefonon!

Köszönöm az együttműködéseket!